Miskolcnál balesetet okozott, majd áldozatát cserbenhagyva továbbhajtott, csak ott felejtett néhány bizonyítékot

Megosztás

Mivel a cserbenhagyó autója is megsérült, ezeket a darabokat a helyszínelés során begyűjtötték és igen sokat tudnak az autó típusáról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a kocsi és annak tulajdonosának felkutatásában.

Zita gépkocsiját egy aranyszínű Renault vezetője tette tönkre, de az összeütközés pillanatában a vétkes jármű is erősen megsérült, így bőven vannak nyomok, amiken a rendőrök elindulhattak. “Kedves Ismerőseim!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megtaláljam azt a sofőrt (vagy legalábbis az autóját, egy arany színű Renault-t, de erről majd később), aki miatt szerdán este balesetet szenvedtem, és aki gerinctelen módon elhajtott a helyszínről.

A részletek: szerda (2024.01.17.) este 6 óra körül Budapest felől lehajtottam az autópályáról Miskolcon, a Pesti úti kihajtónál (Miskolc-Dél). Még a kistokaji körforgalom előtt egy autós szemből átjött az én sávomba, és egy nagy csattanás kíséretében „elvitte” az autóm bal oldalát. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a helyszínelő azt mondta, örüljek, hogy nem voltunk 10 centivel közelebb egymáshoz, mert akkor tuti az árokból szedett volna össze mindkettőnket. Én azonnal kitettem a vészvillogót és lehúzódtam az út szélére, de ő – bár a csattanás nem volt kicsi – simán tovább hajtott. Gondoltam, hátha megfordul, és visszajön. Hát nem így történt. Sajnos senki más nem állt meg, pedig 3-4 autós biztosan végignézte a dolgot.

A helyszínelők megtalálták az ő visszapillantó tükrének darabjait is, ami egy arany színű Renault-hoz tartozik. Valamiféle kód is van rajta: 1223 356…, ezt a fényképeken is láthatjátok, de kb. ez minden, amin én, mint magánszemély el tudok indulni. (A feljelentés természetesen megtörtént, és a rendőrség is elindítja hivatalosan az eljárást, de azt mondták, hogy szívesen veszik, ha bármi plusz információval tudok szolgálni.)

Szóval bízva a közösség erejében, kérlek titeket, hogy ha

– ismertek/láttok valakit egy arany színű Renault-val, aminek legalább a bal oldali tükre hiányzik (egyéb sérülések is lehetségesek),

– kereskedőként tőletek vett / vagy vesz majd tükröt,

– autószerelőként hozzátok fordult / fog fordulni segítségért,

– esetleg tudjátok, hogy mit jelenthet a törött visszapillantón lévő kód,

– vagy ránézésre bármi eszetekbe jut, ami közelebb visz az autó típusának megállapításához

akkor jelezzétek nekem. Illetve azzal is sokat segítetek, ha csak megosztjátok, hátha végül sikerrel járunk.

És te, aki balesetet okoztál, és elhajtottál a helyszínről: SZÉGYELLD MAGAD! Hát milyen ember vagy te?…. (ez egy költői kérdés volt, nem erre keresem a választ, hanem inkább a megoldást szeretném megtalálni)

Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget” – írta Zita. Néhány képet is mellékelt hozzá, így a keresett autó pontos színéről és a sérülés mértékéről is több információt kaphattunk. Ha tudunk, segítsünk megtalálni a cserbenhagyó autóst. Ma ő, holnap lehet, hogy mi leszünk az áldozatai egy még nagyobb balesetben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek